Policija provalila u kuću u kojoj su se zabarikadirali migranti

Policija je provalila u kuću u Sinjskoj ulici u Beogradu, u blizini Plavog mosta, u kojoj se prethodno zabarikadirala grupa migranata.
Policajci i inspektori trenutno pretresaju kuću i dvorište, dok su migranti odvezeni maricom.
 
Prema saznanjima B92, u kući je mesecima živelo 16 migranata, a povremeno i njih 50. Kako se saznaje, oni ne poseduju nikakva dokumenta. Među njima ima i žena i dece.
 
Tokom akcije policije nije bilo incidenata.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, vlasnik kuće u kojoj su bili migranti živi u Nemačkoj, a objekat povremeno obilazi njegov sin.
 
Pretpostavlja se da je neko iz komšiluka prijavio slučaj policiji. Komšije su danas novinarima rekle da su migranti bili mirni i da nikome nisu smetali.
 
Autor: B92, Blic
Foto: B92 (Filip Čukanović)
  • noname

    15.04.2016 12:18
    A kad ce policija
    A kad ce policija dobiti Kalash,jer neverujem da pistoljom moze protiv naoruzanih terrorista hodati na ulicama... Kao u normalnim drzavama,da narod moze se osecati sigurno... I kako ipak migranti dospevaju do nas ako makedonija zatvorio granicni prelaz,tako uradio i bugarska? Nesto mi smrdi,na to da necemo sami biti na glasanju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.