Mihajlović: Pajtić priziva ukrajinski scenario

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović optužila je lidera DS Bojana Pajtića da najavom protesta "nastavlja politiku prizivanja 'ukrajinskog scenarija' u Srbiji".

"Pajtić, koji preti nasiljem na ulicama, ovim pokušava da opravda svoj lični neuspeh i neuspeh svoje stranke na izborima na kojima je jedva preskočio cenzus, iako je iz sveg glasa najavljivao dvocifreni učinak. Time pokazuje i na šta je sve spreman samo da bi sačuvao vlast", navodi Mihajlovićeva.

Potpredsednica SNS ističe i da u demokratskim državama građani odlučuju na izborima, a ne na ulicama. "Srbiji je dosta demonstracija i nasilja. Pustite institucije da rade svoj posao i sprovedu volju građana. Srbija se neće vratiti u svađalačku retoriku sa bilo kakvim sastavom parlamenta, jer Srbija ide napred", poručuje Mihajlović.

Ona dodaje i da Pajtić ovakvim najavama pokazuje "da ne može da prežali što posle 16 godina nije više na vlasti u Vojvodini". "Pajtić očigledno ne može da prihvati činjenicu da je lista 'Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje' osvojila apsolutnu pobedu u Vojvodini i da je naša lista osvojila apsolutnu pobedu na parlamentarnim izborima", dodaje Zorana Mihajlović.

Autor: Tanjug

  • Uskršnji zec

    29.04.2016 17:18
    Kraljica
    Samo kad se ona razume u politiku! Zorana dušo, šta bi sa tunelom ispod fruške gore?
  • JA

    29.04.2016 16:36
    Ovaj Pajtić se još i buni umesto da sedi i ćuti kad je več pokrao toliki narod!
  • milan

    29.04.2016 15:36
    pajtic je proslost gospodjo ministarka,idemo dalje u buducnost.a koga ce to on povesti u nemire,pa da sve koji su glasali za njega izvede na ulicu nemogu nista uraditi.zna se snaga naroda na kojoj je strani!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.