Turisti neće u Egipat i Tunis, opalo interesovanje i za Tursku

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (Yuta) Aleksandar Seničić izjavio je da je interesovanje srpskih turista za letovanje u Turskoj zbog terorističkih napada u toj zemlji opalo i do 60 odsto, a da je omiljena destinacija i dalje Grčka.
On je rekao da je interesovanje putnika za Grčku na nivou prošle godine. - Očekujemo da će početkom sezone interesovanje putnika rasti i da će sezona ipak biti bolja od prošlogodišnje - ocenio je Seničić.
 
Kako je rekao, beleži se blagi rast interesovanja putnika za Crnu Goru i Bugarsku. Seničić je naveo i da turisti iz Srbije pokušavaju da nađu zamenu za Tursku, ali da većina još nije odlučila gde će letovati.
 
- Cene turističkih aranžmana za Tursku i dalje se smanjuju, ali putnici se uprkos tome teško odlučuju za odmor u toj zemlji - rekao je Seničić.
 
On je dodao i da posle terorističkih napada, skoro da i nema interesovanja turista za Egipat i Tunis.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.