Gašić demantovao da će biti direktor Kontrole letenja

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić demantovao je da je jedan od glavnih kandidata za direktora Uprave za kontrolu letenja.

"Sada možete da vidite koliko su pojedini mediji stvarno objektivni i koliko barataju istinom. To je notorna laž, izmišljotina, neistina, ne znam kako bih je nazvao", rekao je Gašić.

Spekulacije da će na izbornoj skupštini Srpske napredne stranke 28. maja biti izabran za predsednika Izvršnog odbora stranke nije ni potvrdio ni demantovao.

"Duboko verujem u Aleksandra Vučića i njegov plan za naredne četiri godine za Srbiju i apsolutno je na njemu odluka na kojoj će poziciji ko od nas biti. Moje je da pružim maksimum svojoj stranci, bez obzira na kojoj funkciji bio. To je veoma odgovorna funkcija koja iziskuje 24-četvoročasovni rad, a o tome odlučuju organi stranke i predsednik stranke", kazao je Gašić.

On je rekao da očekuje da mladi ljudi počnu da zauzimaju značajne stranačke funkcije i da je na predsedniku stranke da predloži, a na ostalima da tajnim glasanjem biraju potpredsednike, predsednika i ostale organe.

List "Danas" ranije je objavio da nezvanično saznaje da je nekadašnji ministar glavni kandidat za mesto direktora Kontrole letenja Srbije i Crne Gore. Gašić im je tada rekao da nema komentar.

  • VladaN

    12.05.2016 23:30
    odvratno
    Vučić i njegova kamarila će ostati upamćena kao najomraženija vlast koja je urnisala građane ove stradije. Milošević je bio gospodin čovek za Vučića i kamarilu.
  • Znatislav

    12.05.2016 22:25
    Znao sam da je podmetacina od vesti bila u pitanju. Ovi iz Pajticevih Dveri i ostalih ruskih partija.
  • Bubi

    12.05.2016 21:02
    SNS nema kadrove za vezduPOHLOV, a gašić na mestu direktora Kontrole leta bio bi crni humor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.