Požarevac: Sveštenik na slavi tukao vlasnika restorana?

Vlasnik jednog restorana iz Požarevca podneo je krivične prijave protiv tri osobe, među kojima je i jedan sveštenik, zbog fizičkog napada.

Kako prenosi portal “Tpolovnik”, Živislav Matić tvrdi da su ga napali sveštenik i dvojica braće, prilikom proslave slave u četvrtak u restoranu ”Kristal”. Do ovog incidenta došlo je dok su u restoranu slavu slavile dve grupe. Jedna su bili vulkanizeri, jer je to njihova slava, i oni su bili u većoj sali, dok su u manjoj slavili članovi i gosti FK "Rudar" iz Kostolca.

U manjoj sali bilo je oko 30 gostiju, a osvećenje je obavio otac Stevan. Među njima su bili i lokalni funkcioneri iz Gradske opštine Kostolac: predsednik opštine, članica Opštinskog veća i predsednik gradske Skupštine opštine, kao i dva člana Gradskog veća u Požarevcu, ali nisu bili u sali kada se desio incident.

Vlasnik restorana rekao je da se pop napio, da je galamio, cepao stolnjake, razbijao čaše i da je polio vodom konobare, a i neke goste koji su sedeli za stolom. Gosti iz te manje sale zbog toga su počeli da se razilaze pre nego što se proslava završila.

Matić je izašao na terasu restorana oko 19 sati. Za njim se na terasi uputio i pop Stevan, nakon čega je izbila tuča u kojoj su pored popa i Matića učestvovala još dva muškarca, Milan i Dragan Stevanović.

"Tukla su me sva trojica i ne znam koliko puta su me udarili po glavi, licu i telu. Od silnih udaraca pao sam na beton. Od daljeg batinjanja odbranili su me moji konobari i gosti. Nakon toga sam pozvao policiju i Hitnu pomoć koja me prevezla u bolnicu", priča Živislav Matić i dodaje da su mu u bolnici ušili rane na bradi i levom uvetu i sanirali povrede u vidu hematoma po licu. "Ne mogu još da poverujem da me je tukao sveštenik i to onaj koga poznajem, kao i ostala dva napadača. Pokušao sam da se odbranim ali u tome nisam uspeo, jer sam invalid i nemam jednu ruku. Ovim činom sam ponižen na najbrutalniji način i zbog toga ću tražiti svaki vid satisfakcije", ogorčen je Matić.

U policiji su, prenosi portal, protiv popa Stevana i Milana Stevanovića podneli prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira. Prijavom nisu obuhvatili brata Milana Stevanovića, Dragana.

  • Nije

    17.05.2016 13:10
    valjda
    Ma nije valjda, manastirska rakija čini čuda, pogotovo licima bez seksa.
  • Dragan

    16.05.2016 15:00
    Boze mili gde ja zivim.
  • Vlada

    16.05.2016 13:07
    ---
    Kada nema seksa, ima batina. Pošandrcali pop i njegova braća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija