Gašić koordinator službi bezbednosti?

Bivši ministar odbrane, Bratislav Gašić, koji od prošle subote više nije potpredsednik SNS, novu funkciju trebalo bi da dobije u bezbednosnom sektoru.

Kako "Novosti" pišu, Gašić bi u novoj podeli karata mogao da dobije mesto koordinatora bezbednosnih službi, što je zaduženje koje je Aleksandar Vučić preuzeo posle formiranja vlade 2012.

U igri je i druga opcija, da Gašić bude imenovan za direktora preduzeća "Jugoimport SDPR", jer je procenjeno da bi tu imao šansu da nadgradi rezultate rasta namenske industrije, koja je za vreme njegovog ministrovanja, tokom prošle godine, zabeležila izvoz od 750 miliona dolara.

Kada je reč o ostalim ministrima koji su ostali bez potpredsedničkih funkcija u SNS - Nikoli Selakoviću, Nebojši Stefanoviću, Zorani Mihajlović i Jadranki Joksimović - njihov budući angažman znaće se posle pregovora sa SPS i drugim potencijalnim partnerima u budućoj vladi.  Tako se u političkim kuloarima pominje i rokada portfelja, po kojoj bi Aleksandar Vulin vodio resor unutrašnjih poslova, dok bi dosadašnji ministar Nebojša Stefanović preuzeo odbranu.

Izvestan je i povratak Gorana Kneževića u Nemanjinu, koji je u prvoj "naprednjačkoj vladi", formiranoj 2012, bio ministar poljoprivrede. Koji resor će pripasti njemu i ostalim bivšim potpredsednicima SNS, zavisiće od eventualne koalicije sa socijalistima.

Podsetimo, prema ranijim pisanjima, Gašić je i glavni kandidat za mesto direktora Kontrole letenja.

  • Johne430

    21.01.2017 17:50
    Cheap goods
    Low cost Gucci Handbags Is generally blogengine much much better than wp for reasons unknown? Should be which is turning out to be popluar today. aedeeaedgdkg
  • Najsposobniji

    01.06.2016 22:05
    Pa, najsposobniji :).
    Znači, sad treba da očekujemo da će odati / prodati spisak naših agenata napolju?
    A neko je mislio da ovde ne može ništa da za..hebe.
  • Terješkova

    01.06.2016 20:22
    Kakav je to obraz?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.