Palma kandidovao Dačića za predsednika Srbije

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma predložio je danas da predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić bude kandidat te koalicije na predstojećim predsedničkim izborima 2017. godine.

Marković je na sednici Glavnog odbora SPS-a, održanoj povodom 26. godišnjice od formiranja te stranke, zatražio od članova odbora da glasaju za njegov predlog.

"Ovo što ću ja danas reći, siguran sam da će dati rezultat. Jedinstvena Srbija će predložiti, a i vama predlažem, da naš kandidat za sledeće predsedničke izbore bude Ivica Dačić", kazao je Marković.

On je dodao da je Glavni odbor jednoglasno prihvatio predlog da Dačić bude kandidat za predsednika Srbije na šta je lider socijalista odgovorio: "To ćemo da vidimo".

  • BEBAN

    17.07.2016 21:54
    5 oktobra smo pojeli veliko g....o !pa sloba je mala maca kakvi su lopovi i olosi dosli 6 oktobra i sto vise vreme odmice.....
  • Pamtilo

    17.07.2016 20:16
    Ringišpildžija
    Čudo što Palma nije predložio svog omiljenog kompozitora Ludviga Van Betovena za predsednika. U kakvoj li sramotnoj operetskoj burleski mi živimo...
  • Brus Vilis

    17.07.2016 20:10
    Za mene je portparol ratnog zločinca takodje ratni zločinac. Proveriti da li je kalemegdanskom pevaču ostalo fruškogorskog kreča na rukama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija