Direktor lista Sport tvrdi da mu Bratislav Gašić preti

Direktor dnevnog lista Sport, nekadašnji poslanik i član Srpske napredne stranke (SNS) Saša Mirković tvrdi da je izložen pretnjama potpredsednika SNS Bratislava Gašića da će biti "uništen", ako im ne proda sve svoje medije, objavljeno je na sajtu Sporta.
Mirković tvrdi da mu je Gašić, bez uvijanja, rekao: "Ako nam ne prodaš sve svoje medije, uništićemo te".
 
"Mene ne mogu da zaplaše", napominje Mirković i dodaje da je na Gašićevu ucenu odgovorio tako što se dogovorio s Predragom Popovićem da dođe u Sport na mesto glavnog i odgovornog urednika.
 
"Pritisci su se pojačali, ali mi odolevamo i nekako se snalazimo da nađemo put do čitalaca", rekao je direktor Sporta.
  • Lala iz NS-a

    01.08.2016 07:56
    ajmo, jevtini pasoši, trajanje akcije ograničeno!
  • @Don Libero

    01.08.2016 00:20
    Razumem...
    tvoj prvi komentar, ali sta ti znaci vojvodjansko drzavljanstvo? Da li ti znas da je Vojvodina severna pokrajina u Srbiji, tj. severni deo drzave Republike Srbije? :P
  • Carls Tejlor

    31.07.2016 21:19
    Jedva cekam da jednom odgovara za sva krivicna dela, bas kao i ostali clanovi njegove nazadne stranke. Jedva cekam da neko od njih bude osudjen... Treba da napravimo anti-SNS i anti-SNS/satelit zurku ispred skupstine sto pre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.