Levica Srbije pozvala članove DS da im se priključe

Levica Srbije pozvala je sve članove Demokratske stranke (DS) koji se prepoznaju u programu Levice Srbije da im se priključe.

"Ovim putem pozivamo sve članove i članice DS-a koji se prepoznaju u programu Levice Srbije i veruju da politički centar nema rešenja za nezaposlenost i siromaštvo, da nam se pridruže", navedeno je u saopštenju prosledjenom medijima.

Kako je navedeno, urušavanje vladavine prava od strane aktuelnog režima i autoritarna vlast premijera Aleksandra Vučića ostaviće duboke posledice na društvo Srbije, tako da će "borba" koju će voditi biti "duga i beskompromisna".

"Zato vas pozivamo da se zajedno borimo za Srbiju solidarnosti, jednakosti i slobode", navode iz Levice Srbije.

Pokret Levica Srbije osnovao je bivši funkcioner DS-a Borko Stefanović. On je DS napustio u decembru prošle godine pošto nije prihvaćen njegov predlog reforme stranke kao ni izmene programa DS-a.

  • Carls Tejlor NS

    02.10.2016 14:35
    i daaa mi smo novosadjani pljujemo po svima i niko nam nije dobar, tu smo samo da kritikujemo druge a da ni najmanje ne pogledamo sebe...smrc, smrc, novosadski mentalitet je uzasan, onaj onako prosti palanacki je bolji bar deset puta
  • ls

    01.10.2016 18:24
    levo levlje od
    Što dalje od Stanka I Maxe.
    Kakva Levica, kakvi bakraci.
  • finansijski

    01.10.2016 18:19
    inspekto
    Bolje neka Borko kaze kako placa lokale sirom Srbije, kiriju, struju, telefone, grejanje...evo, neka samo kaze odakle novac I koliko na godisnjem nivou kosta lokal Levice Srbije kod futoske pijace I odakle mu novac za taj lokal. Hvala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.