"Janković je Jeremićev trkač na izborima"

Potencijalni kandidat za predsednika Srbije Bratislav Jugović ocenio je danas da uloga zaštitnika građana Saše Jankovića na predsedničkim izborima nije da pobedi, već da učestvuje u pobedi bivšeg člana Demokratske stranke i šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića.
"Janković je Jeremićev trkač. Njegova uloga na narednim predsedničkim izborima je da tokom kampanje ulazi u sukobe sa kandidatom Srpske napredne stranke umesto Jeremića", naveo je Jugović, inače bivši potpredsednik Pokreta socijalista, u autorskom tekstu za portal Komentar-pres.
 
Prema njegovim rečima, u zabludi je svako ko pomisli da je Jankovićeva uloga da bude predsednik Srbije. 
 
"Svi znamo da će Janković u drugom krugu podržati Jeremića", naveo je Jugović.
 
On je dodao da svi znaju da Jeremić ulazi u drugi krug zato što će ga podržati pojedine partije iz vlasti - SNP Nenada Popovića i Nova Srbija Velimira Ilića.
 
"Ne sme se zaboraviti da je Dačić pre nekoliko godina javno priželjkivao Jeremića u rukovodstvu SPS-a što će Jeremića za Dačićeve birače činiti prihvatljivijim od kandidata SNS-a", ocenio je Jugović i dodao da ostaje da se vidi koja je uloga Tomislava Nikolića ako Aleksandar Vučić bude kandidat.
  • pisemkomentar

    27.11.2016 21:44
    Za SNS bi bilo najbolje da ne kandiduju nikog vec da puste da Jeremic udje u drugi krug i podrze njega. Jer nemaju ni jednog kandidata koji bi imao sanse da pobedi. Tomu? Mihajlovicku?
  • predsednik

    27.11.2016 15:32
    ko je ovaj čovek? O.o
  • hmm

    27.11.2016 13:59
    Izbinite a ko je doticni? Nikad cula za njega. Jel ovo placena reklama ili sta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija