FOTO, VIDEO: Grobari pretukli Zvezdaše i zapalili im kombi na autoputu

Nekoliko navijača Crvene zvezde pretučeno je sinoć oko 23 časa na autoputu kod Novih Banovaca, a njihov kombi, kojim su se vraćali sa utakmice, zapaljen je i potpuno je izgoreo.
U kombiju su nalazili mladići koji su se vraćali sa košarkaške utakmice Crvena zvezda - Makabi. Prema saznanjima "Blica", do obračuna je došlo kada su navijači Partizana sa dva automobila preprečili put kombiju. Izvukli su Zvezdaše iz vozila i počeli da ih tuku palicama i da pale baklje.
 
 
Zapaljene baklje su bacili u kombi, a kada se on zapalio, seli su u kola i pobegli ka Novom Sadu.
 
 
Napadnuti mladići nisu zadobili ozbiljnije povrede.
 
Podsetimo da je samo sat vremena ranije na autoputu kod Kovilja u udesu nastradao muškarac srednjih godina o čemu možete čitati OVDE.
  • Cekajte

    19.04.2022 12:17
    Cekajte
    A da nisu oni vikali Vucicu - treneru! Neke budale, cobani! Dok su oni muzli krave i okopavali krompir - predsednik pobedio! Ko to kaze - pojesce ga mrak!
    A kao nisu videli kamere za prepoznavanje lica i licno ministra Vulina? Mogli su mladici, delije, zbog njih da robijaju da su izgoreli!
    Magarci!
    Junace se po "prevaspitanoj" prestonici!
    I to kada? Sada kada je predsednik - vuk samotnjak, svi beze od njega, covece, kao djavo od krsta!
  • sindi

    19.12.2016 20:02
    !!!!
    Pise da nemaju povrede opasne po zivot ali nisu nimalo naivne povrede Jedan je dobio udarac po lobanji ima sivenu glavu mogao je procimnogo gore i , drugom je iseceno lice , treceg su tukli po nogama mladic jedva hoda a cetvrti ima prelom ruke dobio palicom po . podlaktici/ branio se. Ostali sva sreca su stigli pobeci i trazili pomoc od vozila koja sustajala u koloni.
  • Mile

    16.12.2016 15:04
    U kombiju su bili simpatizerei Crvene Zvezde pripadnici Slovačke nacionalne manjine iz Bačkog Petrovca,Gložana i Pivnica.Nemaju veze sa huliganizmom .Nije bilo obračuna pošto su oni napudnuti i većina su dvadesetogodišnjaci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.