Prodao ćerku za 3.000 evra na rate i "opela"

Protiv Z. M. (54) iz Čitluka kod Kruševca podneta je krivična prijava zbog sumnje da je u julu ove godine sugrađanki V. S. prodao svoju maloletnu ćerku za 3.000 evra i automobil "opel suza".
Ovu trgovinu ugovorili su otac devojčice i majka mladića, koja je želela da je uda za svog sina, navodi "Alo".
 
"Oni su napravili ugovor da se njegova ćerka uda, a Z. M. je dao saglasnost pod uslovom da mu mladoženjina porodica za ćerku plati 3.000 evra, i to na rate od 200 evra mesečno. Dogovorili su se da mu za ćerku daju i svoj auto "opel suza", kao i da mu još poklone neke vredne stvari", kaže sagovornik "Alo" blizak istrazi.
 
Protiv Z. M. je podneta krivična prijava u redovnom postupku i on će se braniti sa slobode. 
 
Za krivično delo trgovine ljudima zaprećena je kazna od najmanje pet godina zatvora. Maksimalna zaprećena kazna za ovo delo 12 godina robije.
 
 
 
  • Bugi Vugi

    21.12.2016 16:37
    WTF?!? Omg, koji siknes :(
  • Petar

    21.12.2016 16:18
    opel suza
    jel zna neko koje je godište i koliko je prešla

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija