Stefanović: Građani Srbije su bezbedni

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da će za doček Nove godine biti angažovan "dovoljan broj policajaca" i da očekuje da proslava prođe mirno.
On je rekao da bezbednosne provere ukazuju da su građani Srbije bezbedni i da ne postoji visok stepen ugroženosti zemlje, a da je nivo bezbednosti podignut iz preventivnih razloga.
 
Stefanović je podsetio da je nivo bezbednosti već dve godine podignut kako bi građani Srbije bili sigurni, dodavši da se Srbija oslanja na rad sa partnerskim obaveštajnim službama iz regiona.
 
Kako je dodao, policija "snažnije kontroliše" okupljanje građana, kao i značajne objekte, poput vodovoda.
  • Danica

    26.12.2016 15:26
    još jedna velika laž
    ...u nizu svih laži koje nam plasiraju u lice.
    Ko je danas bezbedan u našoj zemlji? Uopšte se ne osećam bezbednom u Novom Sadu, kao ni u bilo kom delu Srbije.
  • Frau Baba

    26.12.2016 13:36
    Mislim da bi svim fušerima na poziciji ministara trebalo "snažnije" pokazati gde se tele veže, da ne bi pričali gluposti i plašili narod, jer kadgod su tvrdili da smo bolji, lepši i bezbedniji, ubrzo bi se ispostavilo da smo sve suprotno od toga.
  • RIZBO

    26.12.2016 12:16
    MEGA DANCE
    a ko će nas čuvati od vaše policije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.