Brnabić: Sve više sebe vidim kao političara

"Sve više sebe vidim kao političara, mada neke stvari u politici ne razumem", izjavila je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić navodeći da je razmišljala da postane član SNS, ali da je plaši to što stranke menjaju svoje postulate.
Kao glavni cilj za narednu godinu u svom resoru, Brnabić navodi uvođenje elektronskog sistema koji povezuje šest najvećih institucija, kako bi zaživeo Zakon o opštem upravnm postupku. 
 
U intervjuu objavljenom u prazničnom izdanju lista "Kurir", Brnabić je rekla da je premijer Aleksandar Vučić nije pitao da bude član Srpske napredne stranke, ali da čvrsto stoji uz Vučića.
 
Brnabić je navela i da je imala predrasude prema Vučiću, ali da joj je on dao "tolika leđa". Takođe, navodi da ne razume zašto je toliki otpor prema premijeru Vučiću, te da je potrebno malo više objektivnosti da se za neke stvari koje su dobre kaže da su dobre.
 
"Ako bih volela da se nešto promeni u 2017, volela bih da razgovaramo o tim stvarima i podržimo ih, a loše da kritikujemo. U ovom trenutku čini mi se da LDP to pokušava", kaže Brnabić ali i dodaje da je LDP i dalje opozicija.
 
Kaže i da je premijer štiti, te da joj je od početka bilo neverovatno da za ministra postavi nekoga ko je otvoreno gej.
 
"Bez prave i konkretne podrške teško da bih mogla da budem operativna na čelu resora za lokalnu samoupravu. Znate, ja radim sa 145 opština", navodi ministarka i dodaje da nije htela da bude tajna to što je gej, niti je Vučić od nje tražio da to bude tajna.
 
Upitana o predsedničkim i eventualno vanrednim parlamentranim izborima u 2017. godini, Brnabić je rekla da o izborima ne razmišlja, te da to nije odluka na koju ona može da utiče.
  • Analitičar

    01.01.2017 08:17
    Brnabić,Čadež,Nedimović su članovi Trilaterale čiji je osnivač David Rokfeler, a cilj je jedna vlada za ceo svet.A osnovni postulati su osvajanje političke, ekonomske,intelektualne i crkvene vlasti, tj marionetska lokalna (SRB)vlast.Treba svim merama sprečiti uticaj građanstva na lokalnu vlast (gušenje medija i svih kritika) i ograničiti preveliku slobodu i individualnost mladih.Šta je rezultat u SRB u 2016:100000 umrlih, 60000rođenih, 60000 trajno napustilo zemlju ili 100000 manje ljudi u SRB (izgubljen ceo grad-odatle i suficit).Od danas se ukidaju takse na mleko i meso, biće uništena domaća proizvodnja, a škart roba (GMO) uvožena iz EU.Šta je GMO.To je hrana u kojoj se u lancu ishrane u seme kukuruza, soje, žita ubacuje genetski modifikovan pesticid koji onda u našem organizmu stvara rakoše i neplodnost.To dalje vodi nestanku nacije što je i krajnji cilj (smanjiti planski broj stanovnika na zemlji).Ovim se ujedno fašisti koji su opet digli glavu svete za izgubljene ratove.Oni koji nas vode ovo znaju i zato su sklonili decu vani, a doveli gey alijansu da nas vodi u propast, jer njima je ionako sve jedno za potomstvo, jer ga neće imati, a ujedno mrze sve koji nisu isti kao oni.A i nisu srbi što je još jedan motiv više za loše namere.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.