Ilić: Nisam vodio "trange-frange" politiku, neću podržati Vučića

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da on ne vodi politiku "trange frange", kao što je, kako kaže, rekao premijer Srbije Aleksandar Vučić, dodajući da Srpska napredna stranka nije ispoštovala koalicioni sporazum.

Ilić je danas u Čačku rekao da će ta stranka na sledećim izborima nastupiti samostalno ili u koaliciji, ali da joj Srpska napredna stranka sigurno više neće biti koalicioni partner. On je dodao da NS neće rušiti koaliciju koju predvodi SNS ni na republičkom ni na lokalnom nivou, jer uskoro ionako predstoje predsednički, a možda i parlamentarni izbori.

"Ukoliko Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat NS ga sigurno neće podržati, jer me je zabolelo što je rekao da sam vodio trange-frange politiku i da sam mu uvredio porodicu, što nikada nisam uradio", rekao je Ilić.

On je dodao da ne smatra da je napad na porodicu premijera to što je rekao da je njegov brat Andrej Vučić u politici i da je često bio u Čačku i vrbovao ljude iz NS što su neki od njih i potvrdili.

Na zajedničkoj sednici izvršnog odbora i predsedištva stranke Ilić je dobio apsolutnu podršku za dalje vođenje NS, a zaključeno je da će nakon raspisivanja predsedničkih izbora ta stranka odlučiti da li će samostalno nastupiti ili će podržati nečijeg kandidata.

  • VM

    22.01.2017 20:51
    @NIX
    Koridori
  • Niksa

    22.01.2017 19:18
    Kraduckanje
    Nisu hteli da kraduckaju i odjavio ih Cika Velja..
  • NIX

    22.01.2017 16:23
    A sta je bio koalicioni dogovor, ako smem znati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.