Srbljanović: Jeremić na internetu teroriše ljude, blokirajte ga

Dramski pisac i bivša članica LDP-a Biljana Srbljanović pozvala je svoje pratioce na Fejsbuku da instaliranjem alatke "ad blok" blokiraju "marketinško nasilje" Vuka Jeremića, koji se na društvenim mrežama reklamira novcem, kako kaže, napoznatog porekla.
Srbljanovićeva, naime, smatra da se Jeremić, koji je najavio kandidaturu za predsednika Republike, agresivno reklamira gotovo svim društvenim mrežama. Zato je ona svojim pratiocima dala uputstvo na koji način mogu to njegovo reklamiranje da blokiraju.
 
"Ad blok je jedini način da izbegnete poruke agresivnog kandidata sa gomilom para nepoznatog porekla, kojima je zakupio internet. Takođe vam predlažem da, kada dođe do glasanja, ne zaboravite kako ste morali da bežite od bahatog političara, a da se čak još nije ni dokopao vlasti i da razmislite šta bi tek radio kada bi na raspolaganju imao sve medije. Mali je opasniji nego što mislite", napisala je Srbljanović na svom profilu, preneo je "Alo".
  • Antirusofil

    01.02.2017 07:16
    Tacno je sve rekla . Pre izbora svi obecavaju ali kad zasednu u fotelju otkriva se njihovo pravo lice. Fotelja je udobna koverta debela .
  • Tomi

    31.01.2017 20:57
    Slazem se sa njom!!
  • Petar Petrovic

    31.01.2017 20:52
    Bravo Biljana ali cemu sve to. evoluciji, dobro. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.