Ograničen broj koverti za nagradnu igru koji se može uzeti u jednoj pošti

Radna grupa za organizaciju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" preporučila je da gradjani u jednoj pošti mogu da dnevno preuzmu najviše tri koverte za slanje fiskalnih računa.
"Odluka je doneta kako bi organizatori izašli u susret velikom interesovanju za slanje fiskalnih računa i slipova i obezbedili ravnomerniju i efikasniju raspodelu koverata u celoj Srbiji", saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.
 
U poštama je preuzeto gotovo milion i po namenskih koverata, od čega je do danas 270.000 koverata stiglo u Glavni poštanski centar. Broj pristiglih koverata je pet puta manji od broja preuzetih i to je, kako je objašnjeno, povod da se uvede dnevno ograničenje broja koverata koje jedna osoba može da preuzme, kako bi se smanjilo njihovo nenamensko korišćenje i ujedno omogućila ravnomernija raspodela na sve gradjane.
 
Odlukom Vlade Srbije ne plaća se poštarina za slanje koverti za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".
 
"Odziv gradjana je ogroman, što i jeste jedan od ciljeva nagradne igre – da se šira zajednica udruži u borbu protiv sive ekonomije, jer tako zajedno doprinosimo izgradnji boljeg i odgovornijeg društva", navode u Ministarstvu državne uprave.
  • DonJuan

    08.02.2017 18:51
    Hahahahahah majko mila koja sprdacina od drzave, ne moze ni ovo da prodje bez ponizavanja jadnog naroda. Al neka i treba, dokle god glasa za napredne karikature iz bilo kog razloga.
  • Novosađanin original

    08.02.2017 17:22
    Genuine by Serbia
    Prave se suveniri iz Srbije. Dekupaž od koverti i fiskalnih računa.
    Nestalo koverti...
  • brod ludaka

    08.02.2017 16:55
    Srbija - drzava koverti .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija