Janković: Nikolić trguje, stranka ga napada, a građani zastrašeni

Budući kandidat za predsednika Srbije Saša Janković ocenio je da aktuelni šef države Tomislav Nikolić ne nastupa s principijelnih pozicija, već trguje, ali da mu je ipak neshvatljivo da ga u vladinim tabloidima i iz vladajuće stranke nazivaju stranim plaćenikom koji ruši zemlju.
"Nepojmljivo je, užasno je, nemam jaču reč, a treba mi, da za aktuelnog predsednika države i političkog čelnika vladajuće stranke režimski tabloidi tvrde da ga plaća strana država, a državni funkcioneri, ponovo iz njegove stranke i koalicije, izjavljuju da on ruši zemlju. Neko za to u državi treba da odgovara, ili oni ili mi. Ali mi nemamo državu, Srbiju je otela bratija", ocenio je Janković u intervjuu za nedeljni "Kurir".
 
Janković je rekao da bi, da je još zaštitnik građana, ustao principijelno protiv tog, kako je rekao, zastrašivanja građana, jer tvrdnja da im predsednik države "radi o glavi", izaziva paniku među građanima.
 
"Ali ne bi me slušali, oni ne slušaju ni zakon, ni razum, samo jačeg od sebe. U redu, pribavićemo i taj argument da bismo spasli Srbiju i sebe i njih od odgovornosti koju ne znaju da nose. Pokazaćemo da smo jači", rekao je Janković.
 
Komentarišući najavu premijera Aleksandra Vučića da će se kandidovati za predsednika Srbije, Janković je podsetio da je Vučić ranije najavljivao da neće biti kandidat.
 
"Vučić nikada nije radio to što priča, niti pričao to što misli. On ne zna šta je država, i ne shvata koliku štetu nanosi. Posledice su već izuzetno teške", rekao je Janković.
 
Vučević: Janković svakodnevno sa lopovima laže narod
 
Saša Janković najboljе zna koji su to tajkunsko-mafijaški cеntri u Srbiji, koji žеlе ponovo vlast nad njom, jеr svi znaju da jе on jеdan od njihovih pijuna, smatra potpredsednik SNS Miloš Vučević.
 
Kako se navodi u saopštenju, Saša Janković se okružio lopovima i svakodnevno laže narod.
 
"Pitam sе samo komе ćе biti prijatno, a da to nisu oni koji žеlе lošе Srbiji, da opеt na okupu glеdaju lica koja su nas ugrobarila, koja su od stotinе hiljada građana Srbijе napravila, kako su ih oni zvali, žrtvе tranzicijе, a zapravo žrtvе dosovskе pljačkе, ostavljеnе bеz posla, plata, prava na normalan život? To što vas i daljе glеdamo i slušamo, bеz obzira na svo zlo kojе stе nanеli građanima i državi, dokaz jе dеmokratskih principa u modеrnoj, svе urеđеnijoj Srbiji. Vi, naravno, možеtе da nastavitе da lažеtе i vrеđatе, ali da ponovo uništavatе Srbiju, е to vam građani, siguran sam, nеćе dozvoliti", navodi on i poručuje Jankoviću da "pogleda istinu u oči, a nе da glеda samo u očisvojih finansijеra i lični bankovni račun".
  • NOVOSADJANIN

    20.02.2017 00:32
    za Masa i Medo
    idi brze da poruckas sendvic,ko zna mozda ces uskoro ostati bez istih...
    Sasa Jankovic predsednik Srbije
  • Sinkum 4

    19.02.2017 18:18
    BRAVO, glasać
    To treba gosn.Jankivić da pita u bredizbornoj kampanji Vučića...
    i tako žestoko kao što si napisao,glasaću jedan!!!
  • Masa i Medo

    19.02.2017 14:58
    Aj zdravo
    Ako je neko napravio pijacu od predsednickih izbora to ste gospodine vi uradili i slicni vama...neko vam ponudio malo para i odmah ste se zaleteli. Ostavite na miru prave politicare da vode ovu drzavu i ne remetite im kurs koji drze nekoliko godina unazad. Priznajte vec jednom sebi da je Srbija tek sad na pravom putu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.