Fiskalnim računima i do stana u Beogradu na vodi

Vlada Srbije usvojila je pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a među glavnim nagradama je šest stanova u Beogradu.
"Nagradni fond u kojem su 742 nagrade u vrednosti je od 135,34 miliona dinara", rekla je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić.
 
Ona je navela da će jedan od stanova koji je u nagradnom fondu biti na lokaciji Beograd na vodi, drugi u naselju "Stepa Stepanović", a četiri su u naselju "Braća Jerković".
 
Novac za nagradni fond obezbeđen je iz republičkog budžeta, a delom i od privrede. U tom fondu je i 50 automobila "fijat 500L", tri putovanja za dve osobe u Njujork i pet putovanja u Pariz i karte za Rolan Garos.
 
Izlačenje nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi" biće 11, 18, 23. i 31. marta.
  • Nebojsa iz Beograda

    20.02.2017 19:07
    napreDNO
    Deliti stan u Beogradu na vodi je isto kao deliti plodne plantaze malina Marsu.
  • baba

    20.02.2017 17:45
    predlog za nove nagrade
    a jedna oparacije oka prekoreda ,
    ili magnetna rezonansa , CT pregled , i tako dalje kome sta treba a ceka li ceka....
  • Zvezde Granda

    20.02.2017 17:07
    Da li je ova igra regularna ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija