Bivši članovi "Dosta je bilo" podržali Sašu Jankovića

Inicijativni odbor udruženja u osnivanju "Građanska platforma" odlučio je da na predstojećim izborima podrži kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije.
"Građansku platformu" čine narodni poslanici Aleksandra Čabraja, Jovan Jovanović i Sonja Pavlović, zajedno sa znatnim brojem nekadašnjih koordinatora, odbornika i istaknutih članova Pokreta "Dosta je bilo". 
 
"U prethodnih deset godina kao Zaštitnik građana, Janković je ne samo rečima, već, pre svega, delima, pokazao da je najistaknutiji zastupnik vrednosti uređene, demokratske i moderne države, zasnovane na vladavini prava. Uvereni smo da te vrednosti dele ne samo oni koji su na prethodnim izborima glasali za Pokret "Dosta je bilo", već i većina građana Srbije", navodi se u saopštenju.
 
Troje poslanika "Dosta je bilo" saopštili su pre nedelju dana su da su napustili taj pokret.
  • Stajić

    28.02.2017 13:37
    Bolje i Janković od svih ovih prodanih i nesposobnih duša!.Lažu,kradu,otimaju,pune džepove,zašpošljavaju,korumpirani,zli,nestručni,manipulatori,demagozi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija