Parović: Uskoro ću prikupiti potpise

Budući predsednički kandidat Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović danas je u Novom Sadu započeo predizbornu kampanju i najavio da će uskoro prikupiti potpise podrške za kandidovanje na izborima za predsednika Srbije, saopšteno je iz tog pokreta.
Kako je navedeno, Parović budućnost Srbije "ne vidi u referendumskoj podeli društva na za ili protiv (kandidata vladajuće koalicije Aleksandra) Vučića", već u odgovornom rešavanju društveno-političkih problema konkretnim promišljenim koracima shodno realnoj situaciji u kojoj se Srbija nalazi.
 
"Miroslav Parović će kao budući predsednik Srbije svom snagom uticaja predsednika države stati iza projekta formiranja institucije Srpsko kulturnog prostora kao naddržavnog projekta kojim bi Srbija branila srpski kulturni i civilizacijski prostor svuda na Balkanu gde živi srpski narod. Banja Luka i Vukovar, Novi Sad, Podgorica i Priština, deo su jedinstvenog srpskog kulturnog prostora", navedeno je u saopštenju.
  • Voldi

    08.03.2017 13:02
    Jel ovo dete ima bar 18 godina?
  • ponja

    08.03.2017 11:38
    ne okreci se sine
    Samo tako Parovicu treba neko kao ti jer bices ti dobar ministar spoljnih poslova , zgazi negativno i ne okreci ...........
  • Podbarac Original

    08.03.2017 09:00
    No name
    Ko si ti uopste ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija