Saša Radulović predao potpise za kandidaturu

Pokret Dosta je bilo predao je Republičkoj izbornoj komisiji potpise podrške za kandidaturu svog predsednika Saše Radulovića na predsedničkim izborima 2. aprila.

Predato je oko 11.000 potpisa građana, a Radulović je ponovio da će izbori 2. aprila biti referendum "za i protiv Vučića".

"Ova kampanja je od početka nameštena da postigne cilj Aleksandra Vučića, a to je da izlaznost bude što manja kako bi on pobedio u prvom krugu", kazao je Radulović.

On je aktuelnu situaciju u zemlji uporedio sa 5. oktobrom 2000. godine i izborima koji su tome prethodili, kada, kako je ocenio, građani nisu glasali za Vojislava Koštunicu, već protiv Slobodana Miloševića.

Lider DJB ponovio je da je u predsedničku trku ušao baš da bi podigao izlaznost birača.

On je dodao da njegov pokret još uvek skuplja "rezervu potpisa" zbog, kako je naveo, ranijih negativnih iskustava.

RIK je do sada proglasio pet pedsedničkih kandidtura - Aleksandra Vučića, Saše Jankovića, Vojislava Šešelja, Vuka Jeremića i Boška Obradovića.

  • nebih za tebe

    11.03.2017 21:40
    stecajni upravnice
    Glasala i da sam sigurna da ces uspeti a sigurno neces
  • nebih za tebe

    11.03.2017 21:38
    stecajni upravnice
    Glasala i da sam sigurna da ces uspeti a sigurno neces
  • Недељко

    11.03.2017 19:06
    Неизвесно
    Народе, изађи. Има доста кандидата. Можда Вучић ни не прође у други круг. Дај бар једном да се сложимо. Знате и сами колико Вучићу значе историјски догађаји, и зар има лепшег догађаја од елиминације у првом кругу.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.