Nova granica za otplatu kredita do 80 godina starosti

Banke u Srbiji će uskoro pomeriti starosnu granicu za korisnike kredita, sa sadašnjih 75 godina na 80 godina godina, koliko klijent može da ima u trenutku otplate poslednje rate.
Kako piše "Blic", Trenutno većina banaka kredite ne odobrava klijentima koji bi u trenutku otplate poslednje rate bili stariji od 75 godina, bez obzira na visinu penzije i urednost u plaćanju obaveze prema banci. U nekim bankama ta granica je i niža, 70 godina.
 
Prema informacijama ovog beogradskog lista, nekoliko najvećih banaka pregovara sa osiguravajućim kućama o pomeranju starosne granice za otplatu kredita o očekuju da će dogovo biti postignut u narednih nekoliko meseci.
 
Podsetimo, pentzioneri uzimaju najviše keš kredita, o čemu više možete čitati OVDE.
  • Kaligula

    20.03.2017 16:56
    Ma katastrofa. Ljudi bre iscedjeni od zivota. Penzija misaona imenica. Samo stezite i povecavajte jednim ce ljudima puci film...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.