U ponoć počinje predizborna tišina

Predsednički kandidati imaju još danas vremena da završe kampanju, budući da u ponoć počinje predizborna tišina.
Predizborna tišina, tokom koje je zabranjena bilo kakva izborna propaganda, održavanje javnih skupova i iznošenje rezultata na izborima, trajaće do zatvaranja biračkih mesta 2. aprila u 20 sati.
 
U trci za šefa države je 11 kandidata, a biračka mesta u Srbiji biće otvorena u nedelju, 2. aprila od sedam do 20 sati. Glasaće se na 8.523 biračka mesta, od toga 8.224 u opštinama, odnosno gradovima, i 29 biračkih mesta unutar zavoda za izvršenje zavodskih sankcija.
 
Na izborima za predsednika Srbije glasaće se na 90 biračkih mesta na teritoriji Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija.
 
Rezultati glasanja na biračkim mestima u inostranstvu ne smeju se javno saopštiti, niti isticati na biračkom mestu pre završetka glasanja u Srbiji.
  • čekićar

    30.03.2017 11:17
    ccc...
    To pravilo važi za predsedničke kandidate. Tako da se kandidat AV neće pojavljivati nigde, ali zato premiejr AV će se svuda pojavljivati. Kukavica par excellence.
  • no pasaran

    30.03.2017 10:30
    opomena
    Sinoć u Nadalju zverski prebijen član SNS Đorđe Grujić samo zato što je mislio drugačije od stranačkih kolega, Lep početak izbornog ćutanja. A šta tek sledi u ova dva dana, videćete. "Crne trojke" su u punom pogonu.
  • Patkica

    30.03.2017 10:18
    Čestitamo!
    Priliku bih iskoristio da još jednom čestitam pobedu onom sa 56%, kao i vrlo verovatno rušenje na ulici. Narod, kad nema drugog izbora, ono što ima da kaže - kaže na ulici.
    April će da bude zanimljiv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.