Odloženo saslušanje Marije Mali u tužilaštvu

Saslušanje Marije Mali, bivše supruge gradonačelnika Beograda Siniše Malog, odloženo je jer je postupajući tužilac na službenom putu, prenela je danas televizija N1.
Više javno tužilaštvo uputilo je krajem februara poziv na razgovor Mariji Mali, kako bi dala iskaz u vezi sa tvrdnjama oko Agencije za borbu protiv korupcije i u vezi sa svim ostalim navodima u medijima.
 
Marija Mali je u medijima svog bivšeg supruga optužila za učešće u rušenju objekata u beogradskoj četvrti Savamala i dodala da zna koja je firma svojom mehanizacijom izvela tu aktivnost u noći između 24. i 25. aprila 2016. godine.
 
U intervju za NIN, ona je rekla da je spremna da nadležnim organima otkrije ime firme koja je rušila u Hercegovačkoj, ali da je niko nije pozvao. Ona je, takođe, rekla da je njen nekadašnji suprug sakrio od Agencije za borbu protiv korupcije deo imovine koju poseduje.
 
Marija i Siniša Mali su u međuvremenu postigli dogovor da u javnosti više neće govoriti o svom privatnom životu.
 
Sledeće saslušanje biće naknadno zakazano.
  • Posmatrac

    30.03.2017 13:15
    Samo jako
    Da li je i ovo deo predizborne kampanje Aleksandra Vucica?
  • Velja

    30.03.2017 12:56
    veliki
    jos 3 dana... jos samo 3 dana...
    odlaze svi mali, dolaze Veliki
  • Kolega

    30.03.2017 12:31
    Nemoj sada
    Nemojte sada u vreme izbora da slucajno bude nesto receno ko je i kada i zasto nesto odradio .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija