Dveri: Srbija osvanula u mraku, Vučić na svim naslovnim stranama

Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić "ukinuo sve novine", odlukom da brendira naslovne strane većine listova u Srbiji i optužio ga da sprema "izborni haos u nedelju".
"Srbija je jutros osvanula u potpunom mraku. Izborna krađa je očigledna. Vučić je preuzeo da uređuje sve dnevne novine u Srbiji, osvanuo na svim naslovnim stranama, i poslao jasnu poruku svim gradjanima Srbije: Ako ne glasate za mene, nećete postojati! Da li je normalno da jedan čovek preuzme da uredjuje sve dnevne novine u Srbiji i to poslednjeg dana predsedničke kampanje?", zapitao je Obradović u saopštenju.
 
On je dodao da Vučić optužuje opoziciju da sprema krvavi scenario na dan izbora a da je, u stvari, on taj koji će u nedelju primeniti silu. 
 
"Ako je danas bio spreman da izvrši takvu psihološku torturu i uterivanje straha, zamislite šta nas sve čeka u nedelju nakon proglašenja rezultata", rekao je Obradović i dodao da je u pitanju klasična demonstracije sile, moći i zastrašivanja građana.
 
Naslovne strane šest od ukupno osam dnevnih listova koji izlaze u Beogradu osvanule su prekrivene predizbornim materijalom Aleksandra Vučića.
 
Lider Dveri je ocenio da je Vučić shvatio da neće pobediti u prvom krugu i da je pribegao takvom potezu koji je "nezapamćen u čitavoj Evropi". 
 
"Ne plašimo se Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića. Poručujemo mu da je njegov kraj došao, neka spakuje kofere, oslobodi Srbiju ovog ropstva i neka nam vrati našu državu", naveo je Obradović.
  • Zdravko

    30.03.2017 19:05
    Novosadjanin
    Hteo bih da pitam, jel ima neko ovde ko cita ovo a radi u npr. Dnevniku, da se javi i da nam kaze, jel vas iz Dnevnika danas bilo sramota? onako ljudski, obicni, jednostavno da nam kaze i otvori dusu. Jel vam bilo neprijatno zbog ovog sto ste morali danas da stampate i predajete na kioscima? eto samo toliko...
  • Orwell Vegan

    30.03.2017 18:53
    Istina
    Ne bi se ovaj toliko upinjao da ima 56%. Sve je to laz, izadjite na glasanje, bice drugog kruga.
  • VladimirNS

    30.03.2017 16:21
    @Miki
    Ne zanosite se, ako sada pobedi, narednih 5 godina ćemo ga sigurno gledati i to još bahatijeg.
    Sada je najslabiji čim je morao da se kandiduje za predsednika. Zato svi na izbore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.