Od sledeće godine na Kosovu samo pozivni broj +383

Građani Kosova će od naredne godine koristiti samo pozivni broj +383, jer će dva pozivna broja koja su trenutno u funkciji na Kosovu prestati sa radom juna 2018. godine.
"Naredne nedelje inspektori Regulatornog autoriteta za elektronske i poštanske komunikacije (ARKEP) na terenu će proveravati rad srpskog mobilnog operatera MTS. D.O.O", izjavio je za Kosovapress direktor tog regulatora, Krešnik Gaši.
 
"Kontrolom ovog operatera saznaćemo da li se pridržava ograničenja iz sporazuma u Briselu," dodao je Gaši.
 
Briselskim sporazumom dogovoreno je funkcionisanje privremenog operatera MTS. D.O.O na Kosovu, a Kosovo je dobilo pozivni broj +383, podseća taj portal.
  • Nensi

    15.08.2017 13:47
    Onamo, 'namo, za brda ona, bio je kažu, taj Prizren grad ...

    Kosovo može postati istinski nezavisno jedino kada neki srpski izdajnik potvrdi to svojim potpisom.
    Do tada, to je oteto ...
  • Majka osmoro dece

    15.08.2017 13:34
    Kosovo je majka srbske nacije od koje su nastali srbi i svi ostali koji jos nisu napustili srbiju. Majka je kao mleko belo sto svetli u noci dok nas ona nezno dodiruje. Nema mleka bez kosova i majke. Gladna deca ce da pate i jedu salate.
  • Jeca

    15.08.2017 13:17
    '74
    Ok...ustavnim amandmanima iz '74. god. AP Vojvodina i AP Kosovo i Metohija kao sastavni delovi Srbije...nakon raspada svih Jugoslavija, dobijamo pojam region...pa otuda (kako oni kazu) i ovaj (+383) regionalni broj. Kada ce Vojvodina dobiti regionalni? Samo pitam..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija