Velimir Ilić: Nova Srbija se vraća na političku scenu

Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je u Čačku da će se ta stranka vratiti na političku scenu jer je vlast imala dovoljno vremena da pokaže šta zna.
"Ovi posle nas su dokazali da ne znaju da rade, ne umeju. Ima mnogo problema i mi ćemo doći da im pomrsimo račune na lokalnim političkim scenama, kao i na republičkom nivou", rekao je Ilić.
 
Ilić je rekao da je NS bila "ponižena i proganjana" od Srpske napredne stranke i njenog lidera Aleksandra Vučića koji je, prema Ilićevoj oceni, hteo da uništi NS, ali u tome nije uspeo. 
 
"Takav progon koji sam doživeo od SNS i Vučića, nikada nisam mogao ni da zamislim, da toliko zla može neko nekome da nanese", rekao je Ilić. 
 
On je poslao neobičnu poruku predsedniku SNS i Srbije Aleksandru Vučiću. 
 
"Budi malo normalan, ja te molim, ne radi to što radiš. Mnogo je ružno i ne vodi ničemu. Vodiš Srbiju u svađu, a mi to ne želimo. Ti si predsednik Srbije, svih građana, i ne smeš to da dozvoliš. Pusti te stranačke strasti. Pusti malo medije, pusti malo da se razgovara, da se pregovora, ne možeš ići na izbore tako kako si planirao", rekao je Ilić. 
 
Ilić je dodao da su na današnoj Izbornoj skupštini NS izabrana četiri nova potpredsednika stranke - Nedeljko Manojlović iz Kragujevca, Zlata Đerić iz Vojvodine, Zoran Stojanović iz Beograda i Ružica Jovanović iz Kraljeva.  Ranije tokom dana održana je svečana akademija povodom 20 godina postojanja NS, pod sloganim "Nesalomivi".
  • nesalomivi

    26.11.2017 18:48
    neradnik
    Dragi g. Ilic niko tebi nije kriv sto si preletac i neradnik a bio si uz svaku vlast iako ti je stranka mala i minorna i da nije bilo SNS nebi presao ni cenzus ni u Cacku.
  • Pokemon

    26.11.2017 18:45
    Srpske stranke su sve jedna velika septicka jama puna zohara. NS ulazi upravo tu pa nek odluci jel zohar ili g...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija