Tužilaštvo zatražilo pritvor za modnog kreatora Darka Kostića

Modni kreator Darko Kostić (38) saslušan je danas u Trećem osnovnom tužilaštvu, gde se branio ćutanjem.
Tužilaštvo zatražilo pritvor za modnog kreatora Darka Kostića
Foto: 021.rs
Tužilaštvo je zatražilo pritvor za Kostića, a sud će o tome u toku dana da odluči, prenosi Blic.
 
Beogradska policija uhapsila je u petak Kostića zbog polnog uznemiravanja maloletnika L.J. (15) koji ga je i prijavio za to krivično delo, ali i još jednog punoletnog mladića.
 
Kostić se tereti da je izvršio krivična dela polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga.
 
Slučaj maloletnika i punoletnog mladića nisu povezani.
 
Kostić se tereti za polno uznemiravanje maloletnika, kome je ranije nekom prilikom izgleda dao "kamagru", a da maloletnik to nije znao unapred.
 
Po nalogu Trećeg osnovnog suda u Beogradu policija je u petak obavila pretres stana modnog kreatora i uzela snimke video nadzora.
 
Kostića je prijavio za navodno polno uznemiravanje u njegovom stanu, pošto je došao da ga slika.
  • pera

    24.06.2018 16:47
    ..
    Kako znati da li je slucaj realan ili politicka smicalica? Ako se svuda objavi puno ime i prezime "napadaca" onda je politicka. Inace budu, kao sto zakon nalaze, inicijali, dok se ne dokaze i osudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija