Protest "Solidarnost sa žrtvama EPS-a" održan u Nišu

Nišlija koji je zbog duga za struju izvršio samoubistvo, nije jedina žrtva, tvrde u Udruženju predsednika skupština stanara, koje je danas ispred zgrade EPS-a u Nišu organizovalo protest "Solidarnost sa žrtvama EPS-a".
Kako prenosi N1, prema podacima koje su izneli, na području Niša bez struje je, po različitim osnovama, nekoliko hiljada domaćinstava.
 
Ispred zgrade EPS-a u Nišu tačno u podne održan je protest zbog masovnog isključenja struje. Organizatori, Udruženje predsednika skupština stanara, skup su nazvali protestom solidarnosti sa žrtvama EPS-a.
 
Prema njihovim podacima, u Nišu i okolini bez struje je više od 4.500 domaćinstava, i tvrde da se sa sistema isključuju po različitim osnovama, a nekad i bez osnova.
 
Niko iz EPS-a prisutnima koji su palili sveće nije se obratio, a u ranijim saopštenjima navode da je sve u skladu sa zakonom i da isključenja nisu tako masovna kako se predstavlja.
 
Jedna građanka kaže da je sve platila i priključak, i da su joj rekli da je čeka i da tako čeka - tri godine.
 
"Uslovljavaju kad sam sve platio da imam neki zastareli račun, ne navode za koji period", dodaje još jedan građanin.
  • Podvarac

    04.08.2018 16:23
    Nemojte samo da bijete
    Jer svi misle ako se bunis da ce te hapsiti, pa dosta je te pljacke eps a nezna se sta placamo sve na racunu od rtv 150din pa sve neki dodaci za budale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija