Žena pretila pištoljem grupi Roma u beogradskom tramvaju

Jedna putnica u tramvaju u Beogradu izvadila je pištolj i počela da preti grupi Roma koja se nalazila u vozilu.
Žena pretila pištoljem grupi Roma u beogradskom tramvaju
Foto: 021.rs
Incident se dogodio na liniji broj 13, kod Bajlonijeve pijace. Niko od putnika nije povređen, a za sada nije poznato zbog čega je žena posegla za vatrenim oružjem.
 
"Vozač je pozvao policiju koja je ubrzo potom i uhapsila ženu. Sve je trajalo dvadesetak minuta, pa se napravio i manji zastoj", kazali su iz GSP Beograd "Blicu". 
 
Prema pisanju drugih medija, reč je o ženi u šezdesetim godinama.
  • apel

    07.10.2018 19:45
    Komentatori svih zemalja, opismenite se.
  • hm

    07.10.2018 18:41
    sigurno je postojo neki razlog.Ako nista ima i nerom pravo da terorise ostale ako ima Rom i banditi razni .Zasto zena ne moze nekom da stvi pucu na celo a maloltnici i straoletnic mogi i da ibijaju. Neko odgobvoro ministarka neprava .
    , kao što nas gledaju u inostranstvu po nama i šipovima , Romima i ostalima koji imaju pravo d a koriste nas pasos ali bez obaveza.
    Ovo j jedinstven slucj pa je neverovatno da vozac kad je obrnuta situacija u 100 slucajeva ne zove policiju a sad da pozove. Mozda nije ni postojao RAZLOG. Ili se dalbu umesala ko Marica.
  • ALAL VERA

    07.10.2018 15:43
    COKA
    Se,kokanda brani sa Slobode!
    A,Možda se i Branila!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija