Mihajlović o optužbi da je ikebana: Za Srbiju činim najbolje što mogu

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da nije svejedno da vam neko prebrojava "patriotska zrnca" u situaciji kada za svoju zemlju činite najbolje što možete.
Mihajlović o optužbi da je ikebana: Za Srbiju činim najbolje što mogu
Foto: 021.rs
Ona je to rekla odgovarajući na kritike predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković, koja je izjavila da je Mihajlović "stajala kao ikebana" pored ambasadora SAD Kajla Skata kada je on nedavno izjavio da je Kosovo nezavisna i suverena zemlja.
 
"Ne može vam biti svejedno da vam neko prebrojava 'patriotska zrnca' u situaciji kada za svoju zemlju činite najbolje što možete", rekla je Mihajlović i podsetila da svi u državi, uključujući i nju, imaju jasan stav, a to je da ne priznaju nezavisnost Kosova.
 
"I potpuno sam sigurna da to gospođa Gojković vrlo dobro zna. E sad... zašto se koriste razne situacije da bude nekih napada unutar SNS-a, to mi se ne dopada i zato ja ne želim da učestvujem uopšte u takvoj vrsti razgovora. Moja poruka svima je da bi trebalo da se okrenemo, ako već kritikujemo i govorimo o Kosovu, onima koji su nas doveli u takvu situaciju i 2008, i onda kada je odlučivanje o Kosovu prebačeno iz UN u EU, to su bogami neke političke partije i neki pojedinci, od Jeremića i drugih, koji su bili i te kako bliski upravo s članicom Predsedništva SNS-a", rekla je Mihajlović.
 
Mihajlović je rekla da nije želela da odgovara na optužbe Gojkovićeve na dan slave SNS Svetu Petku.
  • Istina

    29.10.2018 17:33
    Bilo nekada davno
    Kakva 2008??? Vi se ne sećate 1980- e!!!
  • Kaja

    29.10.2018 16:38
    Cinis najbolje tako sto predajes studentima na privatnom fakultetu gde se kupuju diplome.
  • Del Potro

    29.10.2018 11:28
    Nemoj više da se trudiš. Molim te......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija