Meho Omerović postavljen za savetnika u Agenciji za bezbednost saobraćaja

Meho Omerović, funkcioner Socijaldemokratske partije Srbije, nakon što je podneo ostavku na mesto republičkog poslanika, našao je posao u Agenciji za bezbednost saobraćaja, saznaje "Danas".
On je ostavku na mesto poslanika podneo u julu zbog slučaja na aerodromu u Frankfurtu, kada je uhvaćen jer je iz fri šopa izneo kozmetiku koju nije platio. Podsetimo, incident se dogodio u junu, a Omerović je tvrdio da je “zbog stomačnih problema morao brzo da izađe iz prodavnice, u koju se kasnije vratio da plati, ali ga je tada privela policija.” Pozvao se na diplomatski pasoš, pa je oslobođen. 
 
Za Danas je potvrdio da je nedavno zaposlen kao savetnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja za saradnju sa državnim institucijama i lokalnim samoupravama. 
 
Inače, v.d. direktora Agencije je Jasmina Milošević, koja je dva mandata bila republička poslanica, a radila je, između ostalog, u marketingu Studija B i kao šefica studija televizije Palma Plus u Beogradu. Kako piše na njihovom sajtu, Agencija je osnovana radi obavljanja razvojnih, stručnih i regulatornih poslova iz oblasti bezbednosti saobraćaja. 
  • Nebojša

    31.10.2018 00:18
    Poteran
    Mozda ga je i nesto "poteralo" u ovu agrnciju.
    Sav besmisao drzave.
    Verovatno kao specijalista postao je saveznik sta vozaci da rade kada ih tokom voznje potera.
    Da li ce i volan da nose sa sobom kada ih potera kao sto je Meho nosio kozmetiku i parfeme iz fri šopa?
  • @ISTINKO

    30.10.2018 22:55
    @istinko istina je jos tragičnija pošto je lik po obrazovanju glumac tako da nikakvih kvalifikacija nema
  • ISTINKO

    30.10.2018 22:08
    Šta ga je kvalifikovalo ?
    Čovek je diplomirani politikolog - smer međunarodni odnosi. Kakav li je on to stručnjak za bezbednost saobraćaja ? Ili to uopšte nije bitno ako si u vladajućoj koaliciji. Zato nam tako lepo i ide.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.