Mihajlović: Nisam zadovoljna plasmanom Srbije

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da nije zadovoljna plasmanom Srbije na ovogodišnjoj Duing biznis listi.
Mihajlović: Nisam zadovoljna plasmanom Srbije
Foto: 021.rs
Ona je rekla da Vlada Srbije nije zadovoljna time što je Srbija za pet mesta lošija u odnosu na prethodni izveštaj Svetske banke, ali je dodala da je Srbija i dalje najbolje rangirana na toj listi Svetske banke u odnosu na zemlje regiona, izuzev Makedonije. 
 
Mihajlović je navela da je na predstavljanju rezultata Duing biznis liste prošle godine, kada je Srbija znatno napredovala, premijerka Ana Brnabić rekla da je NALED jedan od najzaslužniji za te rezultate. 
 
"Tada sam se bunila, kolutala očima. I tada i sada smatram da je adresa Vlada Srbije, svi ministri i partneri Vlade. Mislim da možemo mnogo više. Nisam zadovoljna", navela je Mihajlović, koja je i predsednica Zajedničke grupe za Duing biznis listu. 
 
Njena poruka je da svi u Vladi moraju da budu mnogo brži i efikasniji. Kaže da su određene reforme sprovedene i doneti pojedini zakoni, ali da je sve to moralo brže. 
 
"Verujem da ćemo sledeće godine pokazati da Srbija može da ostvari još bolji rezultat. Možemo da budemo među prvih 30", rekla je Mihajlović. Ona veruje da će sledeći izveštaj biti bolji za Srbiju zbog Zakona o upisu u katastra nepokretnosti i digitalizacije javne uprave. 
  • mile

    01.11.2018 06:47
    Pa ona I njen predsednik su kreatori svega u ovoj drzavi.Ako misli da su dobro radili onda ne misli dobro a ako je svesna da nisu , fala lepo dovidjenja a nisu I naj veci krivci su za ovakav polpzaj ove banana republike gde se sve poklanja svetskim hostaplerima za bagatelu I bez ikakvih obaveza.Nadam se da makar oni imaju neke koristi kad vec narod nema.
  • VladaN

    31.10.2018 23:34
    Nije zadovoljna?
    Pa to je vaša slika i prilika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija