Održan skup protiv narkomanije u Aranđelovcu, predat spisak dilera

Nekoliko stotina građana okupilo se u Aranđelovcu na protestnom skupu pod nazivom "Ne okreći glavu, reci ne", koji su šetnjom glavnom ulicom pokušali da skrenu pažnju na problem narkomanije.
Posle tragične smrti 15-godišnje devojčice koja je na kućnoj proslavi uzela drogu ekstazi, građani Aranđelovca napravili su spisak prodavaca droge u tom gradu.
 
Smrt devojčice pokrenula je građane, među kojima je najviše roditelja, da krenu u borbu protiv narko-dilera. Oni su spisak imena onih koji diluju drogu u Aranđelovcu i registarskih oznaka njihovih vozila predali nadležnima, ali kako kažu, za sada se ništa ne dešava i odlučili su da se uhvate u koštac sa ovim problemom i da zaštite svoju decu od droge i dilera. 
 
Građani Aranđelovca prošetali su glavnom gradskom ulicom u znak protesta zbog učestale prodaje narkotika u ovom gradu. 
 
Oni su nosili parole: "Droga je smrt" i poručili su: "Roditelji, ne okrećite glavu, razgovarajte s decom".
  • Statistićar

    17.11.2018 23:36
    A od cega mislite da se isplacuju penzije, plate,... puni budzet... jel' od fabrika i proizvoda koje izvozimo diljem sveta???
  • Ana

    13.11.2018 13:07
    Pre svega roditelji otvorite oči , razgovarajte sa decom , stavljanje problema pod tepih nije opcija. Dilera će uvek biti dokle god sistem saradjuje i daje zeleno svetlo !
  • Miroslav Tomaslo

    13.11.2018 11:29
    Ilirska 32
    Uvedite smrtne kazne za dilere i bossove. Kad ih pokokate jedno 300 da vidis kako ce neko da premisli dali ce da dila i ubija nasu decu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija