Žena ubijena na ulici u Borči, osumnjičen muž

Žena stara 43 godine ubijena je večeras u beogradskom naselju Borča.
Žena ubijena na ulici u Borči, osumnjičen muž
Foto: 021.rs
Iako su prve informacije ukazivale da je stradala u saobraćajnoj nesreći, istraga je pokazala da je reč o ubistvu.
 
Kako prenosi N1, sumnja se da je suprug od kog se razvodila pratio kolima kada je izašla iz kuće, sustigao, a zatim izbo nožem u Ulici borčanskih žrtava. Potom je pobegao automobilom, a očevici su najpre pomislili da je reč o saobraćajnoj nesreći i da beži jer je udario nekoga kolima.
 
Međutim, po dolasku hitne pomoći i policije, utvrđeno je da se radi o ubistvu.
 
- Policiji je prvo stigla prijava da je pešak oboren i usmrćen. Međutim, kada je ekipa došla na lice mesta, konstatovala je da se na telu žene nalaže ubodne rane. Jedan od svedoka video je automobil koji se udaljava, pa je pojurio za njim. Upamtio je tablice, što je pomoglo da se identifikuje osumnjičeni. Kasnije je otkriveno da je par bio u fazi razvoda pa se pretpostavlja da u tome leži motiv zločina - navodi izvor "Blica".
 
Potraga za osumnjičenim je u toku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija