Sednicu Skupštine obeležila svađa Dačića i Jovanovića i Vulinovo nazivanje poslanika "starletama"

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin je u Skupštini Srbije poslanike koji mu dobacuju iz poslaničke klupe, nazvao "starletama".
Sednicu Skupštine obeležila svađa Dačića i Jovanovića i Vulinovo nazivanje poslanika "starletama"
Foto: 021.rs
"Neke starlete mi dobacuju. Neke starlete su se umešale negde", rekao je Vulin.
 
Dobacivali su mu dok je govorio o uspesima vlasti na Kosovu i o važnosti saradnje Srbije s Rusijom.
 
Nakon negodovanja poslanika i opomene predsednice Skupštine, Vulin je pokušao da se opravda time da ne veruje da je moguće da mu narodni poslanici dobacuju.
 
"Pa nemoguće je da poslanici dobacuju. Nemoguće je da poslanici krše red time što mi dobacuju", rekao je Vulin u Skupštini dok je odgovarao na pitanja poslanika. 
 
Inače, na sednici Skupštine Srbije na kojoj su članovi Vlade odgovarali na pitanja poslanika poslanici su najviše pitali o krizi na Kosovu pošto je Priština takse na srpsku robu nedavno povećala na 100 odsto, kao i o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, januara ove godine.
 
Sednicu je obeležila svađa ministra spoljnih poslova Ivice Dačića i poslanika Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića zbog različitih stavova o Kosovu, tokom koje je Dačić Jovanovića pitao da li on predstavlja Prištinu ili srpski narod, i pozvao ga da na sledeće izbore izađe samostalno.
 
Na sednicu nije došla predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić zbog, kako je saopšteno, "novonastalih obaveza".
 
Poslovnikom je odgovaranje na pitanja poslanika predviđeno svakog poslednjeg četvrtka u mesecu od 16.00 do 19.00 sati.
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija