Zaječar raspisao javnu nabavku za 35.000 litara goriva

Gradska uprava Zaječar raspisala je 5. decembra javnu nabavku, čiji je predmet nabavka goriva za potrebe voznog parka zaječarske Gradske uprave.
Zaječar raspisao javnu nabavku za 35.000 litara goriva
Foto: Pixabay
Javnim pozivom predviđena je nabavka 35.000 litara goriva, od čega 15.000 litara bezolovnog benzina sa 95 oktana i 20.000 litara dizela sa aditivima, piše Glas Zaječara.
 
Članom 11. Ugovora koji će biti zaključen sa ponuđačem koji bude dao najbolju ponudu, predviđeno je da se Ugovor o nabavci zaključuje na period trajanja od 12 meseci, ili do realizacije ugovorenih sredstava.
 
Ovo praktično znači da bi količina utrošenog goriva u toku 2019. godine mogla biti i veća od početno predviđenih 35.000 litara, ukoliko se ista utroši pre kraja kalendarske godine. U tom slučaju bio bi raspisan novi, dopunski, javni poziv.
 
Praksa dopunskog raspisivanja javnih poziva za potrebe snabdevanja voznih parkova gorivom nije novina. Primer nalazimo u komšiluku, u Gradskoj upravi Bor, koja je krajem oktobra raspisala poziv za nabavku 4.900 litara goriva koji će biti utrošeni do kraja decembra 2018.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija