Vranje će pare za proslavu Nove godine dati za lečenje dece

Doček Nove godine neće biti organizovan u Vranju, a jedan od glavnih razloga je nedostatak novca, rekao je član Gradskog veća zadužen za turizam Mića Mladenović.
Vranje će pare za proslavu Nove godine dati za lečenje dece
Foto: Pixabay
On je najavio mogućnost da sredstva za doček budu preusmerena na namenski račun za lečenje dece obolele od teških bolesti.
 
"Sasvim je sigurno da 31. decembra neće biti organizovanog dočeka Nove godine, kao i godinama ranije. Razlog je nedostatak novca i verovatno će nešto biti usmereno kasnije za obeležavanje Srpske nove godine ili Dana grada. Videćemo koliko će novca biti i šta će biti organizovano posle Nove godine", rekao je Mladenović.
 
Kao i prethodnih godina, novac će biti preusmeren onima kojima je pomoć najpotrebnija, najavio je on. 
 
"Grad je od 2016. godine uveo praksu da novac koji bi bio upotrebljen za doček u iznosu od 500.000 dinara prebaci na namenski račun za lečenje dece obolele od teških bolesti. Uveren sam da će gradonačelnik istrajati da i ove godine ta suma bude prebačena na taj namenski račun", rekao je Mladenović.
 
On je ocenio da je taj novac "potrebniji za lečenje nego da se upotrebi za doček na otvorenom koji mnogo košta".
  • N

    18.12.2018 17:52
    Bravo
    Bravo Vranje!
  • @nemanja

    17.12.2018 21:29
    eh
    Kad bi svi iz NS i Bg otisli u Vranje, ne bi Vranje bilo Vranje
  • MAnjana

    16.12.2018 14:36
    Zadivljuje ljudski plitki mozak koji je dao negativan komentar na ovaj tekst,
    Bravo Vranje. Da ima pameti svi drugi gradovi i to isto uradili.
    Da možemo, trebalo i svi za NG da se uputim u Vranje, na doček NG, da kuimo sebi jedno piće a drugo uplatimo na račun nekog deteta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija