"Obračuni kriminalnih klanova na ulicama će se nastaviti"

Advokat Božo Prelević ocenio je danas da će se obračuni kriminalnih klanova na ulicama, kao borba za tržište prvenstveno droge kao najunosnijeg kriminalnog posla, nastaviti jer se institucije države razaraju.
"Devedesetih godina se eskalacija nasilja koncentrisala u jednoj dominantnoj grupi, zemunskom klanu, danas se vodi borba za kriminalno tržiše, pored ovog obračuna grupa iz Crne Gore", rekao je Prelević, koji je bio i koministar policije.
 
Na pitanje da li će država zaustaviti te obračune, konstatovao je da "hapšenja opasnih kriminalaca na nivou ozbiljnih klanova nema" i da se može pretpostaviti zašto je tako.
 
On je upitao kako su prošli policajci i tužioci u postupcima protiv narko dilera koji su se vodili pre sedam, osam, devet godina i dodao da su kasnije sklonjeni i najureni.
 
"To je bila jasna poruka, a da kažem i da su okrivljeni, na neki način zaštićeni, prošli dobro. Vidite šta su poručili policiji i tužiocima", kazao je Prelević.
 
Ocenio je da to govori da danas nema ozbiljnih istitucija i da ne očekuje da će se krimiinlani obračuni zaustaviti.
  • dado

    29.12.2018 13:52
    Pa kad je nivo znanja uprave policije ispod 8 razreda osnovne skole.. a o moralu ne bih..
  • Prle

    29.12.2018 13:48
    Ahaha
    Vise svog Golfica ne parkiravam kraj bmw ,mec-benz,audija da ne bi neko moju sirotinju ni krivu ni duznu neki ogorceni diler potpalio zbog uspesnih biznismena!
  • Bole

    29.12.2018 13:38
    Extra
    A sto drzava ne daje neke subvencije ljudima, makar za eksploziv i municiju?
    Ili da se organizuje neki sms broj daa mi skupljamo .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija