Dačić za Putina sprema "Kaljinku"

Šef srpske diplomatije izjavio je da već priprema repertoar ukoliko bude prilike da zapeva prilikom posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji.
Dačić za Putina sprema "Kaljinku"
Foto: Medija centar Beograd
"Posete predsednika Putina su uglavnom kratke i nema mnogo prilika za neku opušteniju atmosferu. Inače, i on voli da peva, a moj izbor bi bio, po meni najlepša ruska pesma 'Podmoskovske večeri' i, naravno, 'Kaljinka'", poručuje Dačić za Novosti.
 
Dačić kaže da je čuvena "Kaljinka" obavezni deo njegovog "diplomatskog repertoara", da je tu pesmu pevao ne samo Rusima, već i mnogim Evropljanima i Amerikancima i da su svi uživali i aplaudirali.
 
"Gostima volim da otpevam i 'Santa Lučiju' i 'Mi mu timonis', grčku pesmu koja govori o ljubavi srpskog vojnika i Grkinje. Neko je prevodi 'Ne plačite oči moje'", dodaje on.
 
On je u razgovoru za Novosti najavio i da će nove države povući priznanje Kosova kao nezavisne države, te je uveren da će broj onih koji podržavaju Prištinu u narednoj godini biti ispod 100.
  • Sima II Strahota

    01.01.2019 13:34
    Ocekivano
    Pitali ste zasto normalni ljudi beze iz Srbije? Je li ovo dovoljan odgovor, ili treba da trazimo dalje?
  • Lala

    01.01.2019 12:56
    Crnjak
    Ono sto je Volin i Nebojsa Vucicu,to je Dacic Putleru. Ovakvo unizavanje se retko vidja,pljuju zapad koji ih hrani i odrazva a ljube dupe rusima koji ih koriste kao krpu.
  • C-3PO

    01.01.2019 11:17
    Ludilo mozga
    Ono kada ti bog podari da budes Premijer, pa zatim Ministar jedne zemlje...a ti ne ostvaren kao pevac u zivotu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija