Pucao dok je unosio badnjak i ranio dve osobe

Muškarac (32) u žena (60) ranjeni su sinoć, na Badnje veče, u selu Guncati kod Barajeva.
Pucao dok je unosio badnjak i ranio dve osobe
Foto: Pixabay
Do ove nezgode je došlo, kada je M.I. (55) unosio badnjak u porodično domaćinstvo i tom prilikom iz svog pištolja ispalio jedan metak, koji je rikošetirao i ranio dve osobe.
 
Ranjeni muškarac i žena prevezeni su u beogradski Urgentni centar gde im je pružena medicinska pomoć.
 
Policija je izašla na lice mesta i utvrdila da je M.I. imao dozvolu za pištolj, ali je priveden po nalogu nadležnog javnog tužilaštva. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.
  • Drago

    12.01.2019 05:38
    Vaga
    Umesto da se verski lepo i dostojanstveno tradicionalno obelezi Badnje vece pojedini stanovnici Satelita su lomoli flase, bacali smece koje je ostalo posle, lupali sofersajbne i sve to uz cetnicku ikonografiju , a vamo Mir Boziji , pa prosto me sramota ziveti u Srbiji i N.Sadu
  • dulej

    08.01.2019 12:04
    nekad
    su pucale samo kokice
  • Gradanin

    08.01.2019 07:55
    Vera
    Samo VI pucajte na kraju cete I sebe piubijati a sa Verom néma veze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija