U toku velika akcija policije, desetine uhapšenih članova narko klanova

Nekoliko desetina osoba uhapšeno je tokom noći u velikoj akciji policije u borbi protiv kriminala, objavili su mediji.
U toku velika akcija policije, desetine uhapšenih članova narko klanova
Foto: 021.rs
Kako se navodi, među uhapšenima su i neki dobro poznati kriminalci. Akcija protiv pripadnika organizovanih kriminalnih grupa posebno je usmerena na one koji su povezani sa narko klanovima.
 
Policija je u akciji koja još traje upala u nekoliko desetina kuća i stanova i uhapsila desetine osumnjičenih. Pretresi njihovih objekata su u toku.
 
Prema nezvaničnim informacijama, među privedenima su i Veselin Vukotić, Nebojša Stojković Stojke, Vladimir Jovanović Japanac, Zvonko Mateović, Miljan Vuković, Zoran Hadži Jovanović, Vladimir Karan, Ljubiša Lindo...
 
Nebojšu Stojkovića Stojketa (49) policija je označila kao vođu "rakovičkog klana", a operativna saznanja ukazuju da je poslednjih godina bio u bliskoj vezi sa ljudima iz okruženja Luke Bojovića. Nepoznati napadač ranio ga je u Barseloni 28. septembra prošle godine.
 
Zvonko Mateović je javnosti poznat kao telohranitelj Željka Ražnatovića Arakana. On je, prilikom ubistva Ražnatovića u hotelu "Interkontinental" u Beogradu 2000. godine, ranio Dobrosava Gavrića, koji je kasnije pravosnažno osuđen na 30 godina zatvora kao izvršilac ubistva, ali je nedostupan pravosudnim organima Srbije.
  • Mile

    11.01.2019 22:39
    Vala
    Pozdravio Vas Kosmajac.
  • Cocco

    11.01.2019 16:41
    Evo, ja se dobrovoljno prijavljuem da me apse! Pristao sam, biću sve što hoće. I Narko bos, i vođa klana, i u bliskoj vezi sa svim i svakim... I u ove ženine saksije, umesto muškatli ćem za zadenem silne strukove Cannabis indica (skraćeno: mara) i njome snabdevati (krišom) skupštinsku menzu (ne mislite valjda da onakve diskusije u Skupštini nisu inspirisane nekim opijatima ili alkoholijama?).
    Šta ću. Zinulo mi dupe na veliku odštetu posle...
  • @vladaN

    11.01.2019 15:21
    Naravno
    Apsolutno se slažem. Poenta mog komentara je da se ne rešava suština (niti postoji želja) već se samo pravi predstava za masu. Da svi treba da robijaju koji se bave kriminalom to se podrazumeva. Bez obzira kome i da li pripadali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.