Banka prodaje imovinu - hiljade i hiljade čizama

Agencija za osiguranje depozita, kao stečajni upravnik Univerzal banke u stečaju, oglasila je danas prodaju pokretne i nepokretne imovine ove banke.
Banka prodaje imovinu - hiljade i hiljade čizama
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kada je reč o nepokretnoj imovini, zanimljivo je da se na spisku nalazi nekoliko hiljada čizama, ženskih, muških, radničkih i lovačkih.
 
Od nepokretnosti, na spisku za prodaju su poslovni objekti u Nišu vredni više od 500 hiljada evra, zatim u Vranju, ali i stanovi i skladišta. 
 
Prethodno je Agencija za osiguranje depozita, polovinom decembra prošle godine, "na doboš" stavila pokretnu i nepokretnu imovinu "Nove Agrobanke" u stečaju.
  • normalno

    11.01.2019 13:55
    sasvim je prirodno da bankari moraju stalno da nose cizme jerbo moraju da gacaju kroz sva ona g...na koja redovno serviraju klijenteli...
    #opestepoznatacinjenica
    #korupcija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija