Veselinović se povlači iz predsedništva Saveza za Srbiju nakon tvita

Željko Veselinović saopštio je na Tviteru da se, posle neprimerenog tvita o udovici ubijenog Olivera Ivanovića, povlači iz predsedništva Saveza za Srbiju, svestan da njegove izjave "mogu da nanesu štetu", uz ocenu da ih "vlast zloupotrebljava".
"Povlačim se iz predsedništva Saveza za Srbiju svestan da neke od mojih impulsivnih izjava mogu da nanesu štetu i da ih vlast zloupotrebljava. Nastaviću borbu protiv režima kroz sindikat čiji sam predsednik sa još većim žarom i energijom", objavio je na svom Tviter nalogu Veselinović.
 
On je najavio da će sindikat Sloga, na čijem je čelu, "ostati deo SzS kao osnivač".Povlačim se iz predsedništva Saveza za Srbiju svestan da neke od mojih impulsivnih izjava mogu da nanesu štetu i da ih vlast zloupotrebljava.Nastavicu borbu protiv režima kroz sindikat čiji sam predsednik sa jos vecim žarom i energijom.Sloga naravno ostaje deo SzS kao osnivač.
 
Veselinović je objavio uvredljiv tvit o udovici Olivera Ivanovića, što je izazvalo seriju oštrih osuda i vlasti i opozicije.
 
Jedan od osnivača saveza za Srbiju Dragan Đilas poručio je, reagujući na Veselinovićeve izjave, da su neprihvatljive. "Svakodnevne uvrede koje od vlasti trpimo ne mogu da aboliraju nikoga ko na vređanja odgovara na isti način. Posebno ne više puta. Neprihvatljivo je da se bilo koja žena naziva rečima koje je koristio Željko Veselinović. Zato, samo izvinjenje u ovom slučaju nije dovoljno", objavio je na svom Tviter nalogu Đilas.
  • ns

    15.01.2019 07:23
    meni ovaj savez za srbiju deluje providnije i od saše radulovića i od saše jankovića, prvi bio ministar u vučićevoj vladi pa ga ovaj poslao međ opoziciju da bistri redove a drugi šatro bez mrlje ušao u politiku povukao gomilu upotrebljivog sveta i onda ga vlast častila evropskom foteljom, bio je tu i famozni beli preletačević proizvod međunarodnog vučićevog marketing tima a sada kako vidimo isti nam servira boška obradovića sa ajmo reći normalnim ljudima, pa ko sa dve i više ganglije u glavi da glasa za takvu mutantsku tvorevinu a hoće i mora da glasa za opoziciju, mnogi će se opet debelo zeznuti, prst na čelo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija