Vladimir Putin danas u Beogradu

Ruski predsednik Vladimir Putin dolazi danas u dugonajavljivanu posetu Beogradu tokom koje će biti potpisano više od 20 sporazuma i razmotrena politička pitanja, pre svega o Kosovu.
Avion s ruskim predsednikom sleće pre podne na aerodrom "Nikola Tesla" gde će ga dočekati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle čega će dvojica predsednika položiti vence na Groblju oslobodilaca Beograda. Svečani doček Putinu biće priređen ispred Palate Srbija u 12:45 časova, a potom slede zvanični razgovori.
 
Prvo će razgovarati predsednici dve zemlje, posle čega će biti plenarni sastanak delegacija Srbije i Rusije i potpisivanje sporazuma. U Palati Srbija Putin će Vučiću uručiti orden Aleksandra Nevskog.
 
Dvojica predsednika će posle 18 časova obići Hram svetog Save gde je najavljen i skup podrške povodom dolaska predsednika Rusije.
 
Tokom posete predsednika Rusije biće preduzete maksimalne mere bezbednosti, dok će fontana na Slaviji biti u bojama srpske i ruske zastave.
 
Putin je poslednji put posetio Srbiju 2014. godine, a prethodni susret s Vučićem imao je 2. oktobra prošle godine u Moskvi.
  • Ludnica

    17.01.2019 15:37
    Za patrijote Zemlja je oduvek bila ravna ploca.
  • Novosađanka

    17.01.2019 13:19
    Pff
    Samo ovcama je čobanin potreban, a uberovcama i dva.
    Sad vam ne smeta izmenjen režim saobraćaja, kao onda kad su se ljudi bunili zbog cene goriva? Samo pitam.
    Taj ropski mentalitet nas je i koštao države i uzrok je ovog opšteg sunovrata.
  • Drug Ostoja

    17.01.2019 12:56
    Znaci 2-3 dana ce biti neizdrzivo. Sve novine ima da dnevno objavljuju 25 clanaka o tome kako je Putin prekrstio noge,zasto je pogledao ka Severu,zasto je desna ruka bila okrenuta ja Zapadu itd. Dalje,a ovaj demagog Vucic ce da ispira mozak 10 dana.. Pricace od toga kako su postignuti krucijalni sporazumi za napredak i razvoj Srbije pa sve do toga kako je Putin rekao da smo mi braca i da Putin nema blizeg prijatelja na politickoj sceni od Vucica.. Svakako ne gledam TV godinama,ali savetujem oni koji ga cesto gledaju da narednih nekoliko dana ako mogu izvuku naponski kabl iz svojih TV prijemnika..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.