Oporavlja se devojčica teško povređena u sudaru voza i autobusa kod Niša

Zdravstveno stanje šesnaestogodišnje L.I. koja je teško povređena u sudaru autobusa i voza na pružnom prelazu kod Niša iz dana u dan je sve bolje, izjavio je direktor Klinike za anesteziju KC NIš, Radmilo Janković.
On je rekao da su lekari te klinike prilično veliki optimisti u pogledu oporavka povređene devojčice.
 
"Njen neurološki status je sve bolji. Njene reakcije na glas i bolne draži su sve izraženije. Proteklog vikenda lekari sa maksilofacijalne hirurgije operisali su joj povredu lica, tako da je ona sada hirurški potpuno zbrinuta", izjavio je Janković.
 
Devojčica je zadobila tešku povredu glave u sudaru koji se 21. decembra dogodio na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova i sve do nedavno nalazila se u komi, a lekari su se borili za njen život. U sudaru je poginulo sedam osoba, dok je više od 20 povređeno.
 
Nakon tragične nesreće i protesta meštana Donjeg Međurova, Železnice Srbije su postavile rampu na pružnom prelazu kod toga mesta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.