AMSS: Saobraćaj umeren, oprez zbog vetra

Na putevima u Srbiji saobraćaj je umeren i bez zastoja, ali se vozačima savetuje oprezna vožnja zbog mokrih kolovoza i jakog vetra, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
AMSS: Saobraćaj umeren, oprez zbog vetra
Foto: 021.rs
AMSS je upozorio da je na putevima u planinskim predelima gde snega na kolovozu ima do pet centimetara, neophodna upotreba lanaca.
 
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.
 
Kamioni čekaju na izlazu iz Srbije u Hrvatsku na prelazu Batrovci šest sati, na prelazu Šid tri sata, dok na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj na Horgošu čekaju sat i po, a na Kelebiji sat vremena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija