Prekinuo predstavu jer ga je glumac prijavio zbog psa koji zavija

Predstava "Just married" Knjaževsko-srpskog teatra u Kragujevcu prekinuta je u subotu, kada je gledalac ustao sa svog mesta u publici i obratio se jednom od glumaca.
Prekinuo predstavu jer ga je glumac prijavio zbog psa koji zavija
Foto: Screenshot
Kako je preneo "Blic", Dragan Milosavljević je došao u pozorište i ometao predstavu jer ga je komšija, glumac Miroslav Petrović, prijavio 20. januara Komunalnoj policiji zato što njegov pas, haski, zavija. 
 
Zbog te prijave i kazne od 5.000 dinara, Milosavljević je došao u pozorište i dok je Petrović imao monolog prekinuo ga rečima: "Dragi komšija, tebi smeta zavijanje pasa..."
 
Zatim se okrenuo ka gledalištu, izvinio se za svoj čin i napustio salu. Predstava je ubrzo nastavljena, a slučaj je prijavljen policiji. 
 
Milosavljević je dobio još jednu kaznu - 10.000 dinara, od sudije za prekršaje zbog narušavanja javnog reda i mira.
  • EvoOvako

    31.01.2019 09:12
    @EUandCo
    Haskiji su prirodna rasa (naglašavam prirodna, jer Sorlosov vučji pas NIJE prirodna rasa) najbliža rada vuku. Haski NE UME da laje. Ne zna!
    Država nam je ne uređena po mnogo bitnijim pitanjima, nego li je držanje pasa... Ovde paljba po čuli što zavija, a komšija ti diler. Ovde paljba po ćuki, a ljudi nam umiru od gladi i zime. Ovde paljba po ćuki, a kriminal na sve strane.
    Da se razumemo - ne podržavam prekidanje predstave i vlasnik psa je morao znati kakva je rasa u pitanju, ali sve to treba urediti.
  • 123

    31.01.2019 07:46
    E, tako i treba...kazniti bahatost!!!
  • Srđan

    30.01.2019 23:36
    I taj glumac i taj sudija su neznalice. Haskiji prirodno zavijaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.