Uhapšen vozač Zorana Babića zbog udesa kod Doljevca

Policija je uhapsila vozača direktora "Koridora Srbije", zbog sumnje da je juče izazvao saobraćajnu nezgodu na naplatnoj stanici Doljevac, u kojoj je jedna osoba stradala, dok je pet zadobilo povrede, potvrdili su u MUP-u.
Vozaču Zorana Babića određeno je zadržavanje do 48 sati.
 
U Osnovnom javnom tužilaštvu potvrđeno je da je policija uhapsila vozača "škode superb" D.S. (35) iz Rakovice. Uhapšen je jutros u šest sati i nalazi se u pritvorskoj jedinici u Nišu. Sutra će biti izveden na saslušanje.
 
"Vozaču je određen pritvor do 48 časova i on će sutra biti priveden u tužilaštvo uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog sabraćaja", kazali su u tužilaštvu.
 
Načelnik Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Nebojša Arsov je objasnio da je do nezgode došlo kada se vozilo marke "škoda", koje se kretalo velikom brzinom iz pravca Niša ka Leskovcu, nije zaustavilo kod naplatne stanice Doljevac, već je udarilo u vozilo "opel astra", koje je stajalo u redu za čekanje na naplatnoj stanici.
 
"Od siline udara 'opel astra' se pomerila napred i udarila u vozilo 'folksvagen pasat', koje je takođe bilo zaustavljeno na naplatnoj stanici i čiji je vozač plaćao putarinu", rekao je Arsov.
 
Prema njegovim rečima istragom i veštačenjem biće utvrđena brzina kojom se vozilo "škoda" kretalo u trenutku saobraćajne nezgode.
 
Istragu u ovom slučaju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.
 
U toj saobraćajnoj nesreći poginula je jedna žena, a pet osoba je povređeno. Među povređenima je i direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić.
 
D.S. je vozio direktora, kada je, juče oko 8:20h, na naplatnoj rampi naleteo na "opel" u kojem je stradala putnica S.G. (52) iz Debelice kod Knjaževca, piše Beta. Od siline udara, "opel" je udario u "pasat" koji se takođe nalazio na naplatnoj rampi.
  • Novka

    01.02.2019 20:29
    Možžžžžeeeee
    Kod nas sve može,samo neshvatam komentare na račun SNS pa nemože Vučić svima ujutro da povuče za uši i kaže lepo se ponašaj,budite dobri.Repovi su uvek ugrožavali glave!!!!!
  • Georg

    01.02.2019 18:12
    I vazduplohov i šofer će za godinu dana u ministarske fotelje !!!
  • /

    01.02.2019 14:49
    /
    jes, sad je on u privatnom vozilu neke firme.
    ovo mu dodje kao ono kada su pre neki dan poginulog radnika nabedili da je ribolovac

    samo-a sta ce babic u tom vozilu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija